In de Healing Garden laat je de hectiek van alledag definitief achter je. Hier draait het om zen worden. Maar ook om geïnspireerd raken. Begin je dag fris met een meditatiesessie of ademoefening in het ijsbad. Of neem deel aan verdiepende yogaworkshops en -clinics. Wat dacht je van Yin Yoga, Vinyasa, Mind full walking of Soundhealing? Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Zo zijn er speciale ouder-kind sessies en individuele sessies voor jeugd en tieners.

Nergens zal je zo’n keur aan massages tegenkomen als in de Healing Garden. Van Lomi Lomi massage, Thaise massage, Klankschaal massage, Ontspanningsmassage en Stoelmassage tot Energetische Healing. Daarbij boek je gedurende de hele dag verschillende behandelingen op de Balinese strandbedjes of in de comfortabele setting van je eigen huisje.

’s Avonds verandert de Healing Garden in een sfeervolle zomeravondtuin. Een ultieme plek voor kampvuurverhalen, akoestische muzikanten, inspiratiesessies en bijdragen van Droomzomer hosts. Dit is ook de plek waar kinderen volop kunnen genieten van marshmallow-avonden. En wat te denken van de geheimzinnige wensboom? Voor tieners biedt de Healing Garden speciale inspiratiesessies rondom voor hen relevante onderwerpen.