Foto: Marcel Krijger

glenn helder

Parkdirecteur van 2 t/m 4 juli

Wat ga jij doen als Parkdirecteur?

Als Parkdirecteur vind ik dat ik erop moet toezien dat mensen een leuke, toffe tijd hebben. Daar zal ik zelf uiteraard aan meewerken door bijvoorbeeld inspiratie- en entertainment-sessies te geven. Daarnaast geef ik voetbalclinics. Ik hoop dat ik er toe bij kan dragen dat mensen een fijne vakantie hebben en veel plezier hebben. 

Op welk sportmoment verheug jij je het meest deze zomer?

Alle sporten waarin Nederlandse sporters ons land vertegenwoordigen, vind mooi om te zien. Ik hoop dat ze succesvol zijn, want het succes van de Nederlandse sporters straalt ook af op Nederland. Maar uiteraard heeft voetbal extra aandacht van mij. Als Nederland de EK-finale haalt, is dat wel mijn favoriete sportmoment. 

Omschrijf jouw oranje gevoel eens?

Het Oranjegevoel is voor mij: samen delen, trots zijn op de mensen die ons land vertegenwoordigen waardoor een samenhorigheidsgevoel ontstaat. In deze moeilijke coronatijd smachten veel mensen daarnaar. Laat iedereen de kleinere dingen weer waarderen. Dus ook bij verlies is het glas halfvol in plaats van half leeg.

Wat is jouw favoriete vakantie invulling?

Mijn favoriete vakantie-invulling is zorgen dat mijn dierbaren het goed naar hun zin hebben. Dan ben ik een gelukkig mens. Vakantie is voor mij: met een glimlach opstaan en met een glimlach naar bed gaan.