Gregory Sedoc

Parkdirecteur van 3 t/m 5 september

Wat ga jij doen als Parkdirecteur?

Als ex-topsprinter/hordeloper wil ik de mensen uitdagen om kennis te maken met sprinten. Ik ga hardloopclinics geven waarbij de focus zal liggen op een goede looptechniek, want een goede looptechniek is dé basis voor vele andere sporten. Daarnaast vind ik het erg leuk om samen naar sport te kijken. Het weekend dat ik parkdirecteur ben, gaan we natuurlijk met z’n allen naar Max kijken tijdens de Grand Prix van Zandvoort.

Op welk sportmoment verheug jij je het meest deze zomer?

Ik kijk het meeste uit naar de Olympische Spelen. Na een jaar uitstel kunnen de atleten nu gelukkig door. De atletiek heeft er nog nooit zo goed voor gestaan, dus ik ben erg benieuwd met hoeveel medailles wij terugkomen naar Nederland. Uiteraard ben ik ook erg benieuwd hoe het Nederlands elftal het gaat doen tijdens het EK.

Omschrijf jouw oranje gevoel eens?

Mijn oranjegevoel is dat heel Nederland voor de tv zit voor een evenement. De vlaggen hangen uit, de straten zijn oranje gekleurd en de mensen zijn opgewekt. Ik weet als geen ander hoe het is om voor Nederland uit te mogen komen en ook nog eens kampioen te worden. Er is als sporter niks mooier dan winnen in een oranje tenue. 

Wat is jouw favoriete vakantie invulling?

Een actieve vakantie waarbij ik elke dag kan wandelen, sporten, lekker eten, kookworkshops kan volgen en de laatste paar dagen heerlijk uitrusten op een bedje bij het zwembad. Mijn favoriete vakantie bestemmingen zijn Indonesië en Spanje.