Manon Flier

Parkdirecteur van 27 augustus t/m 3 september

Wat ga jij doen als Parkdirecteur?

Ik ga weer in de rol kruipen van volleybalster, door volleybalclinics te geven en mijn ervaringen te delen. Ik kijk ernaar uit om op die manier mijn tijd als volleybalster weer een beetje te herbeleven. En natuurlijk verheug ik me erop om weer met zijn allen naar sport te kunnen kijken.

Op welk sportmoment verheug jij je het meest deze zomer?

 Op de olympische finale van de volleybaldames, ondanks dat Nederland zich niet heeft gekwalificeerd. Maar ik verheug me ook op de Grand Prix in Zandvoort met Max Verstappen. En uiteraard volg ik de beachvolleyballers, want daar is mijn man Reinder Nummerdor de coach van.

Omschrijf jouw oranje gevoel eens?

De verbinding die met elkaar ontstaat, de liefde voor de sport en vooral de gezelligheid samen. Wat ik mooi vind is dat je later, als je terugdenkt aan een bepaald sportmoment, nog precies weet met wie en waar je dat moment beleefd hebt. Ik hoop dat we deze zomer veel mooie Nederlandse sportmomenten gaan beleven.

Wat is jouw favoriete vakantie invulling?

Dat is een afwisseling van actieve en rustige dagen. Op het strand een boek lezen, zwemmen, liggen op een bedje. Maar ook: nieuwe culturen leren kennen en actief fietsen, hiken of wandelen. Ik hoop dat de Droomzomer een combinatie gaat worden van sporten en genieten.