Michael Boogerd 

Parkdirecteur van 13 t/m 19 Augustus

Wat ga jij doen als Parkdirecteur?

Ik hoop dat veel vakantiegangers gebruik zullen maken van de faciliteiten die geboden worden en dat we met elkaar een gezellige tijd hebben. Ik kijk er nu al naar uit om ‘s avonds op het terras met een lekker drankje te praten over sport. En natuurlijk ga ik ik wielrenclinics geven.

Op welk sportmoment verheug jij je het meest deze zomer?

Op het EK voetbal. Het EK en de Olympischie Spelen zijn maar één keer in de vier jaar. De Tour de France wordt ieder jaar verreden, dat maakt het verschil. Ik woon in België, dus mijn ogen zijn tijdens het EK op Nederland en België gericht, maar uiteindelijk ben ik natuurlijk voor Nederland. Maar ik volg natuurlijk ook alles van de Tour de France.

Omschrijf jouw oranje gevoel eens?

Dat gevoel heb ik tijdens een EK voetbal. Als Oranje het goed doet op een eindtoernooi, dan leeft dat enorm en daar geniet ik van. Met vrienden kijk ik naar de wedstrijden, thuis  of op een groot plein.

Wat is jouw favoriete vakantie invulling?

Wij gaan één keer per jaar op vakantie. Dan kies ik voor een strandvakantie met een goed hotel. We gaan lekker uit eten en ik speel veel met de kinderen. Ik zwem in de zee en het zwembad en af en toe bezoeken we een stadje.