Foto: John Kramer

Ron Vlaar

Parkdirecteur van 18 t/m 24 juni

Wat ga jij doen als Parkdirecteur?

Als parkdirecteur ben ik ook onderdeel van de activiteiten. Daar zal ik met veel plezier en energie aan meedoen. Ik ga uiteraard ook voetbaltraining geven aan kinderen. Ik hoop dat we samen een fantastische week kunnen beleven.

Op welk sportmoment verheug jij je het meest deze zomer?

Ik verheug me vooral op het EK voetbal. Ik hoop dat Stefan de Vrij bij de selectie zit en gaat spelen. Wij speelden samen bij Feyenoord en het Nederlands elftal, Stefan is een goede vriend van mij. Ik zal met speciale ogen naar hem kijken deze zomer.

Omschrijf jouw oranje gevoel eens?

Ik kijk met trots naar alle Nederlandse sporters en hoop dat er mooie resultaten behaald worden. Ik krijg een kick van goede resultaten, als er belangrijke wedstrijden of medailles worden gewonnen. En als het heel spannend wordt of als iemand boven verwachting presteert, krijg ik daar enorm veel energie van. Ik heb zelf mogen meemaken hoe geweldig het is om uit te komen voor Oranje, helemaal als je anderen daar blij en gelukkig mee kunt maken.

Wat is jouw favoriete vakantie invulling?

Lekker ontspannen, niets aan mijn hoofd, genieten van zon, strand en mijn gezin. Mijn kinderen zijn nog jong, dus ik ben veel met ze aan het spelen, waardoor er van het lezen van een boek weinig terecht komt. Ik vind het ook heerlijk om uitgebreid te eten met een mojito erbij. Ik geniet het meest van samenzijn met mijn familie. We komen dus ook met het hele gezin naar De Droomzomer.